anabaloo
32 Espoo, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
anabaloo
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Tutkimusmatkallani läpi kaikkeuden käänteen, saavuin tähän paikkaan, jossa olennot kummat, kummastuksissaan hauraat, outoja haastelivat. Mutta avaimet löysin. Musiikki tulkkasi tunteet, tutut ja vieraat. Kuvat taiteen karttana silmien. Huumori ja nauru, teennäisyyden takaa, aitouden näytti. Itse tietoisuus itsetietoisen tie. Mutta mihin matka päättyy? Luovuus, huumori ja terve hulluus, siinä lääkkeet! ;)

Eli meikähän on tämmönen äärimmäisen rento, kiltti, mutta voimakasluontoinen, hullutteleva, huumoria ja huonoja vitsejä viljelevä, avarakatseinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva muusikon/kuvataiteilijan retale. :) Luova tekeminen kaikissa muodoissaan, musiikin sävellys ja soittaminen, laulaminen, tanssiminen, piirtäminen/maalaaminen, kirjoittaminen jne. ovat minulle suuri intohimo. Tykkään tehdä myös käsillä kaikenlaista askartelua paskartelua milloin mistäkin materiaalista.
Myös maailmankaikkeuden mysteerien ihmettely,
luonto ja erityisesti vanhat metsät lähellä sydäntä. paljain jaloin metsissä vaeltelu kesällä, mikäs sen hienompaa! :) Olen myös eläinrakas, vaikka ei tällä hetkellä omia lemmikkejä olekkaan. Kissat on kivoja! Mieluiten antaisin kuitenkin kaikkien elollisten vaeltaa vapaana.

Rakastan fyysistä rasitusta kuntosalilla, lenkillä, pyöräillessä ja liikun ja elän muutenkin monipuolisen terveellisesti.

Tässä myös muutama mielenmaisemani:
http://hermanhez.harhakuva.org/

Sekä musiikkia sieluni syövereistä:
https://soundcloud.com/mandalian
https://soundcloud.com/earthbridge
https://soundcloud.com/inuitdream

Ihmisenä olen aikalailla omantienkulkija ja tykkään viettää paljon aikaa itsekseni omia luovia juttujani tehden. Mutta vastapainona olen aika sosiaalinen ja puhelias tyyppi kun vaan sille päälle satun. Extrovertti introvertti siis :D

Minulla on Alopecia universalis, joka aiheuttaa ajoittain runsasta karvanlähtöä. Sen takia siis kuvissa on suurtakin vaihtelua. Kaikki ovat kyllä minusta otettuja kuuden vuoden ajalta, usko tai älä. Tällä hetkellä tallustelen karvattomana kaljuna, mutta henkisesti olen ikuinen pitkätukka. :D Ei ole siis syöpää, enkä sheivaa kulmakarvojani :D
What I’m doing with my life
Aloitin juuri opinnot Helsingin Konservatorion pianonvirityslinjalla, josta olen erityisen innoissani! Haastavaa salatiedettä :D Jospa saisi yhden käytännönammatin lisää taiteiluja rahottamaan, heh.

Muuta koulutusta löytyy ravintolakokin tutkinto, Lukio sekä taidemaalariopintoja. Enemmän kuin kouluihin uskon kuitenkin itseoppimiseen ja siihen, että kaikki on mahdollista jos vain tarpeeksi uskoo itseensä. :) Vaikka kyllä kouluistakin voi paljon irti saada ja tutustua uusiin ihmisiin.
I’m really good at
Musiikin sävellys, eri instrumenttien soitto, piirtäminen ja maalaaminen, Kokkailu, uusien asioiden luominen, hymyileminen :)
The first things people usually notice about me
Tällä hetkellä varmaankin sen, että olen karvaton. :) Tai mistä sitä tietää varmasti mitä muut ensimmäisenä huomioi.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Terry Pratchett on ehdoton lemppari!

Elokuvia: Kundun, Thirteen Convesations About One Thing, The pianist, Piano, Eternal sunshine of the spottles mind, Prinsessamononoke etc.

Bändejä: Type O Negative, Korn, Metallica, AIR, CMX, Pantera, Enya, Kingston Wall, Ozric Tentacles, Radiohead, Einojuhani Rautavaara, My Dying Bride, Meshuggah, Howard Shore, Paradise Lost, Slayer, Porcupine Tree,Tool, Nevermore, Gojira, Iiwanajulma, CMX,
A Perfect Circle, Anathema, Katatonia, Massive Attack, Shape of Despair, Paradise Lost, Coldplay, Mokoma, Sentenced, Nirvana, R.E.M., Opeth, Lamb of God, Alice in Chains... Lista on loputon...

Mausteiset ruoat uppoaa parhaiten. Intialainen, thaimaalainen jne. Mutta mikä vaan on hyvää jos on hyvin ja rakkaudella tehty :D
The six things I could never do without
Musiikki
Terveys
Ystävät
Maalaaminen ja piirtäminen
Käteni
fyysinen rasitus
I spend a lot of time thinking about
Universumin mysteereitä ja elämän arvoituksia.
On a typical Friday night I am
Todennäköisesti olen jammailemassa treeniksellä kaverien kanssa :)
You should message me if
jos olet yhtään samanhenkinen immeinen tai muuten vaan utelias tutustumaan, niin ei muuta kun viestiä tulemaan! Aina mielenkiintoista ja virkistävää tutustua uusiin ihmisiin! :)
More