bojan86
30 Belgrade, Serbia
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
bojan86
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Krase me sledeće osobine: tvrdoglav, brbljiv, uporan, ponekad čak i sposoban. Uglavnom sam fin i trudim se da ostavim dobar utisak, ali nemam uvek osećaj za pravi trenutak, pa se desi da kažem pogrešnu stvar u pogrešno vreme... ko uspe da pređe preko toga me uglavnom zgotivi :)
What I’m doing with my life
Radim fin posao, povremeno putujem s drugarma na ronilačke ekskurzije, gledam dosta filmova, povremeno igram igrice, izlazim s ekipom (ok to je notorna laž... blejimo jedni kod drugih u kućama :D), vozim bajs kada je vreme ok :)
I’m really good at
još pokušavam da otkrijem. Sve što sam ikad pokušao umem da radim zadovoljavajuće, neke stvari uz više, neke uz manje vežbe. Međutim nisam još naišao na svoj prirodni talenat.
The first things people usually notice about me
Ne pričam puno u početku i mnogo brbljam posle :)
Ne pijem alkohol, pa onda krene nabeđivanje. Jedem ogromne količine hrane i pričam o njoj sa velikim oduševljenjem, tako da ko me ne vidi misli da imam 200kg :D
Favorite books, movies, shows, music, and food
Volim popularnu kulturu i publikacije koje se lako čitaju. Znam da se intelektualci busaju u grudi kako su čitali "Tako je zborio Zaratustra", "Proces" i slično, ali su takve knjige mi ne drže pažnju... mada sam se naterao da ih pročitam.

Najsvežije sam čitao i uživao u "Ime vetra", "Pesmu leda i vatre", "Šahovsku mašinu", "Šerloka Holmsa" i trenutno sam počeo "Nevidljivog Čoveka" i "Šopenhaurovo lečenje". Sve lepe knjige :)

Od filmova ne očekujem previse, pa uživam u većini, ali naručito volim filmove koji su neverovatno opušteni ili su se baš trudili da budu krš, kao npr. "Clerks 2", "Mi nismo anđeli 3", "Sivi kamion crvene boje", "Cabin it the woods", "Evil Dead" itd. Serije uglavnom pogledam odjednom sve što su snimili, ali većinim mi se sviđaju detektivske.

Volim svašta od muzike: kršiće kao što su pesme Rokera s Moravu, Tenacious D, narodnu, neke novije hitove naše estrade u poniranju, do uglavnom američkih i britanskih pop i rok hitova od 80tih na ovamo. Omiljena pesma svih vremena mi je Alphaville - Do you want to dance with me.

Od hrane mi su mi ok domaća mesišta, u stilu "dok ne probam lava, svinja je za mene kralj svih životinja" i kineska hrana. Naravno uvek volim da probam nove stvari, sve dok ne uključuju morsku hranu.
The six things I could never do without
Hm... dobro pitanje. Ok, ako izbacimo osnove kao što su vazduh, voda i hrana, ostaju:
Lični prostor za opuštanje, dobra kafa za one dane kada se uživa u životu, igrica i/ili knjiga (prihvatam oba) i drštvo da se satima priča o besmislenim stvarima i citiraju filmovi i serije do besvesti :)
I spend a lot of time thinking about
sudbini Arje Stark :D
Matori bi stvarno mogao da završi knjigu pre nego što otegne papke.
On a typical Friday night I am
u šetnji u gradu sa drugarima ili gledanje filmova i/ili serija na projektoru kući, partijanje mi nije preterano interesantno.
The most private thing I’m willing to admit
Kada se izdeprimiram prestanem da jedem i naglo smršam. Dešava mi se uglavnom jednom u 3, 4 godine uz jak razlog :|
You should message me if
raspoložena za druženje, izlaženje, dopisivanje, CS, LoL, Left 4 dead, Borderlands u lanu :D
More