chokladkaka
33Stockholm, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
chokladkaka
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Ok, nu har jag suttit här och stirrat in i skärmen, skrivit och suddat i säkert en halvtimma så det är väl kanske dags att låta några ord stå kvar. Funderade ett tag på "Jag tar livet med en klackspark" som introduktion men det låter farligt nära någonting någon på "Tur i kärlek" skulle kunnat säga. "Jag är lättsam" kanske, men då låter det lite som att jag lika gärna kunde vara en säck potatis som står i något hörn och samlar damm.
Jag tjuvkilade lite på synonymer till lättsam; älskvärd - trevligt, gladlynt - ok, sällskaplig - absolut, lättskött - ????
Jag tror du förstår vad jag försöker förmedla. Du får ursäkta den långa textraden men det verkar som skriv-skriv-sudda-inget-metoden funkar bättre för mig än ett par väl valda ord.
Jag kan dock vara seriös om det krävs av mig men jag försöker alltid se det positiva i alla situationer och det mesta går lättare att lösa om man har ett leende på läpparna (även ett forcerat leende brukar förvandlas till ett äkta med tiden).
Vad gör jag då här? Jag vill hitta någon att hitta på äventyr med och med tiden kanske någon att dela vardagen med. Jag ger det en chans.
Skriv till mig!
What I’m doing with my life
För tillfället är jag egenföretagare vilket innebär att jag jobbar en hel del men å andra sidan kan jag bestämma helt över min egen vardag vilket jag drömt om länge. Jag jobbar inte med det jag så frikostigt slängt bort så många timmar på att studera till men när möjligheten kom att bli egen var det för lockande att inte säga nej. På fritiden umgås jag med vänner ute på någon krog, ute i parken eller på någon resa. Inget går dock upp mot en riktig myskväll med matlagning, godis och en bra film eller serie. Jag älskar sjön och havet och seglar gärna, men just nu är det lite för få segelbåtar i närheten. Jag dansar en hel del lindy hop vilket är sjukt roligt men trots mina lovord har jag bara lyckats locka med mig en handfull vänner att börja dansa och det är inte lika roligt att gå ut och dansa själv. Om du vill dansa säger jag aldrig nej!
The first things people usually notice about me
Att jag är glad och lätt och prata med, tror jag :)
Favorite books, movies, shows, music, and food
Böcker: Har just nu snöat in på Neil Gaiman. Hans böcker passar av någon anledning mitt för tillfället sporadiska läsande.
Läser gärna Ray Bradbury och Aldous Huxley. Fear and Loathing in Las Vegas är en bra bok. Breakfast at Tiffany's en annan. Jag är dock inte sen att erkänna att jag sugas in av en riktigt ostig roman då och då, One Day är ett exempel.

Filmer: Jag är så sjukt dålig på att komma ihåg filmer jag gillar (antar att det egentlig stå under egenskaper), men filmer vars namn ändå fastnat är Big Fish, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Lost In Translation, Donnie Darko, Heat, Collateral, Magnolia, Moulin Rouge, Kiss Kiss Bang Bang, Cloud Atlas, The Man from Earth , Top Gun, Blade Runner, The Breakfast Club, Real Genius, Se7en, Fight Club, Moonrise Kingdom , The Royal Tenenbaums, Pirate Radio, Indiana Jones!, Pulp Fiction, Office Space.
Ok Det var en del men jag låter ovanstående påstående stå kvar för det känns som det är en hel del mer. Jag brukar tycka om de flesta filmer jag ser. Beror nog på situationen också.

Serier: The Office, Archer, Mad Men, Arrested Development. Har precis börjat kolla på Game of Thrones och Veep också. Verkar bra.

Musik: Jag är ingen bandanhängare, jag brukar mer tänka i genrer och där gillar jag nästan allt. Beror lite på humöret. Lyssnar på musik nästan hela dagarna - Reggae, elektro, ambient drones, country, pop. Som sagt, beror på vad jag gör när jag lyssnar på musiken. Just nu råkar jag lyssna på Janis Joplin. Jag tror det är lättare om vi delar spotifylistor istället :)
You should message me if
If? Skriv på bara!
More
The two of us
--
Dating
--
Lifestyle
--
Other
--
Ethics
--
Sex
--
Religion