dac1985
32Kirkkonummi, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
dac1985
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Asustelen Kirkkonummen puolella, missä elämä on hiukan rauhallisempaa kuin pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Parina kesänä olen yrittänyt kasvaa osan ravinnosta vaihtelevalla menestyksellä. Tuoreiden yrttien ja vihannesten käyttö ruoanlaitossa on yksi hauskimpia asioita mitä olen oppinut.

Purjelennon tutustumiskurssi syksyllä antoi lentämisestä kivan kuvan harrastuksena. Lentämisen opettelu vaikuttaa myös hyvältä tavalla haastaa itsensä oppimaan uuden taidon.

Työn puolesta viimeistelen väitöskirjaa matematiikasta. Esitarkastukseen menevä versio valmistunee vuoden vaihteeseen mennessä. Tutkimuksen ohella aikaa vierähtää myös opetuksen parissa.

MBTI:stä kiinnostuneille, olen INTP.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Elokuva genreistä eniten tulee katsottua rymistelypätkiä, joilla on tarkoitus päästä eroon arjesta. TV:n puolella katson lähinnä dokumentteja ja sarjoista seuraan The Big Bang Theoryä.

Musiikkimaku on kirjava, mutta suuntautunut enemmän korean ja japanin (mm. Rurutia, Rin') kieliseen musiikkiin. Valitsen musiikin hyvin usein mielialan mukaan.

Harrastan pelaamista aika paljon. Peligenret vaihtelevat tanssi- ja rytmipeleistä fantasiaseikkailuihin. Animea ja mangaa tulee myös kulutettua jonkin verran.
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Other
--
Dating
--
Ethics
--
Religion
--
Sex