korenjoost
37Rotterdam, Netherlands
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
korenjoost
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
De laatste jaren voelen als een blender. Elk jaar ging ik meer reizen, harder werken, sneller schakelen, tot het me op begon te vallen dat mijn indrukken met elkaar versmolten raakten en dat overstappen in Houston niet zoveel anders was dan overstappen in Zwolle. Door het éne avontuur direct het andere te laten opvolgen, heb ik mezelf onbedoeld aangeleerd om minder in mensen te investeren en minder in het leven op te gaan. En zo voelde ik me van een kleurrijke vlinder in de polder veranderen in een grijze muis in een vliegtuig dat alsmaar verder vloog, in letterlijke en figuurlijke zin. Nou ja, zo erg is het ook allemaal niet, maar een auto-samenvatting als deze moet toch een thema hebben en dat dik ik liever iets te zwaar dan iets te licht aan.
What I’m doing with my life
Momenteel heb ik de ronkende motoren uitgezet in de hoop meer op te kunnen gaan in mijn leefomgeving. Ik geniet van de reigers die wat chagrijnig aan de waterkant lijken te mokken, terwijl ik blij ben even niet mee te hoeven marcheren op de tonen van de ochtendspits.
I’m really good at
Of het nu in de Amazone is of in de Biesbosch - ik houd ervan te dwalen. Mijn huis is ingericht als een vakantiebungalow en ik zeg dikwijls tegen mensen dat ik me het meest thuis voel in een Amerikaans motel langs een Interstate ergens diep in de Trumplands. Ik verkies een oversized beker koffie bij een anonieme 7-Eleven boven verfijnde Espresso in een literair café. Deze voorliefde voor het simpele zou wel eens in mijn jeugd verborgen kunnen liggen. Terwijl ik mij als kind onwetend verstopte in dure kleren, liepen mijn vriendjes in trainigspakken van de Wibra rond. Was het mijn stille zoektocht om één van hen te willen zijn? Om terug "op het topic" te gaan, daar zal ik wel goed in zijn: mezelf analyseren. Althans, ik besteed er veel tijd aan.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Misschien moet ik het gewoon zo doen:
https://www.youtube.com/watch?v=MLGsmMp0DgQ
Six things I could never do without
Ik ben wel eens verbaasd als mensen zich kwaad maken over het lot van gevangenen, waarbij de mening bestaat dat deze er als luxe paardjes bijzitten. Voor mij zou gevangenschap de grootste kwelling zijn en daarmee moet ik op één wellicht de vrijheid zetten. Een andere vrees zou zijn om totaal op mijzelf te moeten leven of te moeten leven in een wereld waar niemand iets van me begrijpt. Dus op twee zet ik mensen. En drie tot en met zes laat ik aan de verbeelding.
I spend a lot of time thinking about
Ik denk veel over mijn eigen lot, dikwijls tot ergernissen aan toe. De mooiste mensen die ik ken lijken meer met de buitenwereld bezig dan met zichzelf. De meeste mensen, echter, lijken liever hun eigen stokpaardjes nog eens af te stoffen dan iets nieuws te willen leren en het lijkt wel alsof die eigenschap met de jaren dieper in ons slijt. Hopelijk lukt het mij uit het handen van dat lot te blijven en een zekere interesse in de wereld te blijven behouden.
On a typical Friday night I am
In het verleden ben ik mijzelf wel eens verloren in een beschonken nachtleven. Mijn laatste keer was in Moskou, alweer een tijdje terug. Ik weet nog hoe ik daar stond en keek naar al die mensen met hun groene Heineken flesjes swingend op de maat van de laatste wereldhit. Ik kon werkelijk niet meer zien of ik nu in Amsterdam, New York of Moskou was en heb het daar verder maar bij gelaten.
The most private thing I’m willing to admit
Ik heb geen mobiele telefoon.
You should message me if
Ik weet eigenlijk niet wie of wat ik zoek, maar wel wie of wat ik niet zoek. Het belangrijkste is denk ik dat je iets (het maakt niet veel uit wat) weet om over te schrijven. Een berichtje als "Hoi" nodigt me niet direct uit tot meer.
More
The two of us
--
Dating
--
Ethics
--
Lifestyle
--
Other
--
Sex
--
Religion