qUvUc5Es
33Espoo, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
qUvUc5Es
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Nörtti. Kiinnostunut kaikesta ja mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Harrastin aikoinaan useamman vuoden roolipelejä sekä figupelejä. Lautapelit vieläkin maistuvat kuten irkkaaminen. Nyt kiinnostaisi aloittaa jokin fyysisempi harrastus, kuten miekkailu, jousiammunta tai seinäkiipeily.

Jos olen oppinut jotain vuosien varrella niin se lienee että elämä ei ole suorittamista. Työn teossa ei ole mitään pahaa mutta mielestäni työ itsessään on huono päämäärä elämälle.

Muita avainsanoja: Rock-/metallimusiikki, tiede, luontodokumentit, QI, HIGNFY, akateemikko, Sci-fi & fantasia, sarkasmi, makaaberi, yökyöpeli, pitkään nukkuminen, telvisioton.
What I’m doing with my life
Valmistuttuani fyysikoksi vähän aikaa kärvistelin työttömänä ja totesin että samahan sitä aikaa on käyttää opiskeluun kuin kattoon sylkemiseen, joten lähdin jatko-opiskelemaan PK-seudulle.

Tuon kaiken lisäksi yritän kokeilla uusi harrastuksia ja tavata uusia ihmisiä ja jos hyvin käy niin ehkä löytää heilankin.
I’m really good at
Keksimään erikoisia ratkaisuja ongelmiin. Ei välttämättä käytännöllisiä ratkaisuja mutta todennäköisesti odottamattomia.
The first things people usually notice about me
Mitä todennäköisemmin parta ja omalaatuiset tavat tarkastella asioita.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Ei erityisemmässä järjestyksessä: Babylon 5, House M.D., Star Wars ep. 4-6, Azumanga Daioh, Heat, Song of Ice and Fire, Hyperion, The Civil War, Ascent of Man, Sid Meier's Civilization, Legend of Zelda, Chrono Trigger, Dota 2, Star Control 2, Chaos in the Old World, Twilight Struggle, Ticket to Ride, Sand Man, Elfquest, Oglaf, Adventure Time, Star Trek TNG & DS9...
Six things I could never do without
Tieto. Internet. Kirjat.

Rauhallinen koti.

Hyvä seura.

Pelit. Lauta sekä tietokoneella.

Hyvä ruoka ja juoma.

Mysteeri siitä mitä maailma kätkee ja huominen tuo.
I spend a lot of time thinking about
Maailman ongelmia, koulutehtäviä, eri tarinoita mitä olen kuullut ja lukenut sekä strategioita erilaisiin peleihin. Joskus jään miettimään jotain käsittämättömän absurdeja skenaarioita, mitkä saavat minun välillä hymyilemään jopa ääneen. En yleensä halua selittää niitä ulkopuolisille, vaikka ne huvittaisivat minu suuresti ;)
On a typical Friday night I am
Kavereiden kanssa kaupungilla/baarissa/bileissä tai yksin tietokoneen ääressä mitä todennäköisemmin. Minulle perjantai-illoissa ei sinäänsä ole mitään erityistä. Koska olen taas opiskelija niin voin viettää iltaa käytänössä melkein minä päivänä tahansa.
The most private thing I’m willing to admit
Minulla on parantumaton sairaus. Käytännössä se vain vaikuttaa niin että vältän kylmää parhaani mukaan niin se ei hirveästi haittaa.

Olen hieman kinkyilystä kiinnostunut dominoivana osapuolena.
You should message me if
Jos haluat tutustua hieman epätavalliseen henkilöön ja haluat kuulla kieroutunutta ja hieman makaaberia huumoria.

Jos haluat illanviettoseuraa vaikkapa lautapelien ja lättyjen kera.

Jos olet kiinnostunut henkilöstä, jolla on hyvin vapaamielinen maailmankatsomus.

Jos sinulla on ehdotuksia miten parantaa tätä profiilia niin kerro toki ;)
More
The two of us
--
Sex
--
Lifestyle
--
Dating
--
Other
--
Ethics
--
Religion