tengblad
34Uppsala, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
tengblad
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Hej! Trevligt av dig att titta in!

Erik heter jag. 33 år gammal. Fast det visste du ju redan, HP skvallrar ju. Och om det inte längre står 33 bredvid mitt namn så vet du även hur mycket jag har prokrastinerat och länge sedan det var jag uppdaterade den här texten.

Bor i Uppsala och jobbar i Stockholm. Jobbet är ett normaltråkigt IT-jobb som jag trivs med men kanske inte direkt brinner för. Egentligen skulle jag vilja göra något som hade lite mer värde för samhället och världen - volontärarbeta i något fattigt eller krigshärjat land, till exempel.

Har ett gäng med ganska nördiga intressen som jag ägnar mig åt på fritiden - datorspel, brädspel, och så vidare. Försöker också hålla mig aktiv och går på gymmet flera dagar i veckan, plus att jag springer och cyklar när vädret tillåter. Fast.. om du är en person som värderar en människa efter hur ofta hen tränar så kommer vi nog inte komma så bra överrens. Det finns faktiskt mycket viktigare saker här i livet.

Inte heller kommer vi att komma så bra överens om du är rasist, homofob, transfob eller något annat ord som slutar på fob. Alla människors lika värde är extremt viktigt för mig, och jag anser att alla här i världen ska få vara precis hur de vill, och få göra vad de vill. Så länge det inte aktivt skadar andra, vill säga.

Är även väldigt förtjust i att resa. Har varit lite överallt, både Asien, USA och Europa. Japan är favoritresemålet. Har i och för sig bara varit där en gång, men vill extremt gärna tillbaka. Så till den grad att jag har planer på att plugga japanska så att jag kan göra mig förstådd.

Vad söker jag då? Någon som delar mina värderingar, och som kan tänka sig både en hemmakväll med brädspel och vin, lika väl som en plötslig weekendresa till någon häftig stad. Någon med intelligens, humor, glimten i ögat och ett välbevarat barnasinne.

Hoppas att du finns där ute, och att vi hörs!
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Other
--
Ethics
--
Sex
--
Religion